Millors Esportistes del 2011.

15/12/2011 | 16-23' hores.

 Castanyer, el C.V. Sóller infantil femení i l’Estel Nou, els millors esportistes de 2011.

Joan Oliver, millor promotor esportiu.

 
SaVeu.cat

Sa Botigueta va viure ahir una nova edició de la Nit de l’Esport. Nombroses personalitats relacionades amb l’esport solleric es varen apropar fins a la sala magna d’aquesta entitat per veure com Tòfol Castanyer, el C.V. Sóller infantil femení i les tripletes d'Estel Nou eren coronats com a Millors Esportistes de l’any 2011.
Castanyer es va imposar amb 112 vots a la resta de rivals (Joan Lluís Pons, Cati Sánchez i Tomeu Reynés) en la votació popular que s’ha mantengut oberta a les urnes instal.lades a les oficines de la regidoria d’Esports i a Son Angelats, i també per correu electrònic.
En la modalitat de millor equip federat, el guanyador fou l’equip infantil femeni del C.V. Sóller per la seva participació al Campionat d’Espanya. L’equip es va imposar a la votació amb 146 vots.
Finalment, com a millor esportista o equip no federat, les tripletes de petanca de l’Estel Nou que han pres part al Campionat d’Espanya aconseguiren 142 vots i es proclamaren guanyadores d’aquesta categoria.

Joan Oliver, millor promotor esportiu.

A més, durant l’acte, es varen homenatjar a Joan Oliver, Tolo Mora i a la cursa popular Ciutat de Sóller. Les votacions han comptat amb una participació de 307 persones.