C
arol
Casasnovas Campiona d'Espanya de Persecució 2011.
Eric Alfaro Sub Campió d'Espanya de Persecució 2011.
..
..
Fotos VI Ecocircuit 2011 - Dia 11 de Setembre del 2011.- CICLISME:  Carol Casasnovas,
Campiona d'Espanya a Tafalla (Navarra)

Dia 17 de Setembre del 2011.
..
..

SaVeu.catCiclisme en Pista
Campionat d'Espanya per a Cadets. 

Carol Casasnovas, segon Títol Estatal a Tafalla, mentre Eric Alfaro aconsegueix el Sub-Campionat d'Espanya.
Carol Casasnovas, Campiona d'Espanya de Persecució Individual 2011.-
Carol Casasnovas s'enfundà el mallot de Campiona d'Espanya,  per segona vegada.

..


..
Joan Oliver i Ramon.-
......

 

    Dins el Campionat d’Espanya per a cadets, disputat dins el Velòdrom Miquel Indurain, de Tafalla (Navarra), aquest passat cap de setmana (del divendres dia 16, al diumenge dia 18 de setembre del 2011), coincidint amb l’Òmnium, els ciclistes illencs aconseguiren brillantment dues Medalles d’Or (Carol Casasnovas i Enric Mas), dins persecució individual, tres d’argent (Enric Mas en scratch, Eric Alfaro, Marc Buades, Xavier Marí i Enric Mas en persecució per equips), i Carol Casasnovas dins puntuació femenina, mentre Gabriel Martínez aconseguia el bronze en Keirin.


 

Eric Alfaro, Sub-Campió d'Espanya de Persecució per Equips 2011.-

Eric Alfaro,  el primer per la dreta, amb els companys de Selecció que conqueriren l’argent.Segona medalla d’Or per a Carol Casasnovas.

 

    La ciclista sollerica Carol Casasnovas, lluint els colors de la Selecció Balear, aconseguí dissabte passat a Tafalla la seva segona Medalla Estatal de Pista, aquesta vegada dins la modalitat de Persecució Individual, conquerint també l’argent dins Puntuació. Mentre el prometedor solleric Eric Alfaro, defensant també els colors de la Selecció Balear, pujava per primera vegada al segon lloc del podi estatal dins persecució per equips.

 

Carol, Campiona d’Espanya també el 2010.

 

    Com bé recordaran els nostres lectors, la cadet sollerica Carol Casasnovas, fent parella amb Maria del Mar Santandreu s’imposà fa un poc més d’un any, dia 31 de juliol del 2010, al Campionat d’Espanya de Cadets, a la modalitat de Velocitat per Equips, dins el velòdrom Vall d’Hebron, de Barcelona, amb un crono de 39’’792,


..
..
Carol Casasnovas: Com vaig fer Campiona d'Espanya.     "El Campionat va començar el divendres horabaixa on jo vaig fer la persecució. Pensava que no m'havia classificat dins cap final, ja que vaig comparar el meu temps amb els que s'havien fet l'any passat a Barcelona i no estava gaire satisfeta, però per sorpresa vaig marcar el millor temps del capvespre dins aquesta prova i vaig ficar-me a la final, amb l'asturiana Alicia Gonzàlez, Campiona de l'any anterior d'aquesta prova.
    El dissabte matí la primera prova que es va fer va ser la final de persecució, on vaig endur-me l'or, rebaixant el temps del dia anterior, superant d'un segon a l'asturiana Alicia Gonzàlez.
    El mateix matí, ja cap al migdia, vaig córrer l'scratch, on  el  resultat  no va ser gaire bo, vaig quedar 10ª.
   A la sessió del capvespre del dissabte tenia previst córrer els 500 metres, però degut a una caiugda a una de les proves dels cadets masculins es van passar diverses proves a la sessió del diumenge el matí.
    El diumenge el matí era ja la final dels campionats, participant als 500 metres, on vaig quedar quarta, molt aprop del bronze.
    I finalment vaig participar a la puntuació on ja les cames no donaven a més, però em vaig trobar bé i per sorpresa meva finalment vaig aconseguir l'argent.
    Tot això no ho hauria aconseguit sense l'ajuda de la meva família, amics i entrenadors.
   Per la seva banda, Eric Alfaro, va aconseguir el Sub Campionat d'Espanya, també a la prova de puntuació, completant la magnífica actuació sollerica".

..
..
Fotos Recepció de l'Ajuntament de Sóller a Carol Casasnovas i Joan Lluís Pons, 24-09-2011. RECEPCIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SOLLER
a Carol Casasnovas i Joan Lluís Pons

Dia 24 de Setembre del 2011.
..
..


.......

..

Entra al portal web del C.C.D.S.

Entra al portal web del C.C.D.S.

..

Aquestes planes són propietat del C.C.D.S.
La reproducció total o parcial, per qualsevol procediment, ha de comptar amb la nostra autorització.
..
..
[Portal del CCDS]  [Ciclisme] [Cicloturisme] [Cicloturistes CCDS] [Escola de Ciclisme] [Tir de Passetja]
 [Espeleologia] [Atletisme] [Bàsquet] [Triatló] [Baixada Carretons] [Societat "Defensora Sollerense"] [Gloses]

 Vols escriure al C.C.D.S.?enviar mensaje electrónico
Darrera actualització:
      24/09/2011