Cinquena Baixada de Carretons de Biniaraix
 
  


Baixada de Biniaraix


Un  vertiginós descens de carretons.


Joan Vicens
.-
.

.

.

Fotos Cinquena Baixada de Biniaraix.

.

.

    Més d'una dotzena de carretons han pres la sortida avui dematí (16 d'agost del 2008) a la cinquena edició de la cursa que s'organitzà amb motiu de les Festes de Biniaraix. La velocitat i la singularitat del recorregut foren els protagonistes de la jornada matinal, perfectament controlada per el Col·lectiu de Cronometradors del C.C.D.S.

    Amb un petit  retràs sobre l'horari previst, i davant centenars de persones que ompliren tots els racons del recorregut, els participants iniciaren la seva baixada des de la Plaça de la Concepció. En poc menys de cinquanta segons, els participants més ràpids ja arribaren a la recta de Cas Fiols, al costat del Pont de Biniaraix.

    La prova comptà amb dues baixades d'entrenaments i una de cursa oficial. A les primeres, els participants tinguren l'oportunitat de posar a prova els seus aparells i conèixer les caracteristiques del recorregut. Minuts abans de començar l'organització havia revisat exhaustivament cada carretó per conprovar si complia amb els requisits tènics.

    Hassan Resquisou Sànchez i Jaume Femenies Serra, d'Artà, es convertiren en els guanyadors absoluts de la prova. Els primers sollerics en creuar la línia d'arribada foren Bartomeu Bibiloni Boter i Gabriel Vidal Florit.

    La nota de color de la jornada la va protagonitzar un pilot que, fora de competició, va completar el recorregut amb un monopatí.

    El Regidor Antoni Femenias va presidir el lliurament de trofeus que es va fer a la Plaça de Biniaraix.

.

.

Torna plana principal Carretons
Torna a la Plana Principal de la Baixada de Carretons